peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Wednesday, April 15, 2009

bErmuLanYa DiSiNi...

kelmarin,ari ni n esok n seterusnya bermula la tugasku sebagai seorang desinger 4 website....arghhh!!xtau la nak cakap...senang ke susah...seme ada...maklum la masa aku blaja kat kusza dulu xde sangat la blaja design...tapi now aku kena blaja la..xkisah la seme 2...at least aku dapat blaja mende yg baru...lagi pun kat cni de tok guru yg tlg ajokan aku...seme otai2 punye dalam photoshop...nasib baik la...dapat gak la membantu aku ni..yang buta pasal photoshop...hihihihi...so a million thanks to:

1)mila(guru+otai)
2)gee(guru+letcure+prof...tapi bekeng sikit r...heeheee...jaga mu gee!!)
3)kak ba(sifu+mentor...tunjur ajarku sifu...oh yeee....)

thanks a lot 2 u all...sebab tlg ajo aku n bersabo ngan kerenah aku yg suka sokmo tanya byk2...kadang2 2 soalan yg xlogik pun aku tny...sowi my pren...sowi la if i disturb u all when u do de work...xpe lepas ni aku blanje aiskrim poli posen sorg neh.....hihihihi...

alhamdulilah task yg diberi dah aku siapkan...dan aku janji nak show kan hasil kreatif aku ni...so aku tampilkan hasil kreativiti aku yg xberapa nak kreatif ni special kat korang...


amacam cun x??walaupun korang kata xcun tp for me teramat la cun....walaupun tadi senior datang cek dia komen gak la hasil kerja aku ni...tapi xkisah la...pada pandangan mata aku dah cukup perfect dah...cuma ada la sikit2 kena improved lagi...tapi sebenornye aku sendiri x sangka aku mampu buat...hahaha.....yakin boleh pada diri sendiri ok!!oh yee.....

1 comment:

g's cupcakes said...

salam..nak tempah cupcakes tak??berminat cek my blog..http://cravycuppy.blogspot.com/..kawasan k. trg sahaja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...