peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Monday, September 7, 2009

AWard dr cdAh....

award ni aku dapat dr cdah...dah lama agknye dia post...tapi br sekarang aku berpeluang buat...coz aku baru je pah layan blog yer....award yg bertopengkan korok..bln2 pose pun gambo korok...xbaik punyer!!so jom jawab segala questionare from cdah ni..



Nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ni.
1) cdah ni dia kurus sangat...mkn byk tapi xnaik2...camne 2??
2) beranok klate...tapi dibesarkan diganu kat cendering tapi bersekolah di klate...sekolah agama lagi...alhamdulilah...
3) baru paka viva yg berwarna putih n sempat la aku naik masa duk kg baru ni..
4) ank sulung...ala2 penyanyang kepada adik2
5) tua dr aku setahun...tapi aku xpanggil pun kak cdah...bkn xhormat tapi cdah kata kalo pgl ye kak cam tua sangat dia..ahaks
6) cdah yg aku kenali masa kat KSI lagi n then KUSZA@UDM n then SPIKE n then SKALI

Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.
1) baca novel+majalah
2) on9
3) chat n sms
4) tido+mkn
5) tgk tv n dgr radio
6) derak
7) masak
8) basuh baju+gosok baju
9) sidai kain+lipat baju

Pilih orang penerima award & describe tentang mereka.
1) kak ra-bakal pengantin baru pada bln 3 ni...
2) mekti-opismate yg berasal dr marang

3 comments:

shidah said...

kah kah ka..
mu ni meme la pia..
muahmuah..love u sgt2..

shidah said...

piya..baru pakai myvi..
wah..hbt beb..
aku xmerasa lagi naik myvi dia..
nth da peluang ke x xtau la nk merasa myvi dia 2..

pieya said...

galok la mu cdah...sedap wak mapuh aku teh...hhihihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...