peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Saturday, March 7, 2009

sapa kg doh...bestnyer!!!

masa baru2 sapa kat secret recipe


mlm aku nok naik bas 2 kitorang g pekena tomyam kat secret recipe...very delicious...sampai licin aku makan...hihhihihiii....sebenornye idea aku la ajk diorg g mkn c2...sebelum 2 diorang terkejut gak..mana taknyer arge tomyam rm15..air lak rm8...hihhiiii...cian lak..sowi my pren...sekali sekala mkn kat c2...ala gaji pun baru masuk...xkan awl2 bulan nak jimat gak...nanti kiter g makan lagi ye kawan2......hahahaaaha...


tomyam kung..very delicous..



vanilla milkshake...sebijik cam aiskrim vanilla wase..


alhamdulilah...pagi maren(6hb)aku sapa kg dalam kul 5lbh cam2 la...aku dijemput oleh my dad yg tercinta...masuk je dalam kete daddy aku tny nok mkn x?n then kitorg g cari nasi kat keda bowoh jambatan kat losong kepok 2...keda 2 buka awal...coz awok2 nelayan sebelum turun laut singgoh mkn c2 lu..so aku pun beli nasi minyak...coz masa 2 aku wase nok mkn nasi minyok...sapa je dumoh teruh aku rembat....mmm....alhamdulilah se'eh aku...

ni jersi yang aku beli tuk awang2 kat umoh aku....yang aku citer sebelum ni kan...
so aku dah snap pic wirdas ngan baju liverpool...tapi syg pic arfan xsempat nok snap..arfan aku beli jersi MU...coz abi dia peminat MU kan...


ada gaya cam pemain profesional x??hihiiihi...

2 comments:

mYpRecious said...

tom yam kung SR.. sedap~!! tapi banyok gilers.. aku makan sokmo dop abes.. hahaha.. worth it la rm15 tuh.. huhu

kamo juge di tag.. sile jenguk di blog aku ye piyah..

everyone can fly....... said...

bkn main lg sek2 mung yer!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...