peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Monday, October 17, 2011

G.I.T.A.R

tadi aku usha-usha blog Encik Mimpi ...aku sure korang mengenali sape itu Encik Mimpi...ye la ex si najwa latif kan...opsss!!! terlebih sudah....dah jadi femes kawan tuh dengan lagu terputus di twitter tuh kan...
G.I.T.A.R

dan aku kat sini cuma nak royak..aku sangat mengaggumi insan-insan yang boleh bermain gitar...bukan je gitar..alat-alat muzik yang lain gak..apatah lagi bila diorang mampu cipta lagu-lagu..memang GENIUS la diorang...

dan aku sebenar-benarnya teringin sangat nak belajar main gitar..tapi sedey takde orang yang nak ajo..huhuhu...

bercerita pasal gitar ni... zaman-zaman my real bro study kat UTM dulu-dulu...dia ada la beli gitar untuk main-main kat rumah sewa dia kan..n then lepas dia habis belajar dia pun bawak la balik gitar tuh kat kampung..so aku masa tuh berumur belasan tahun punya la excited dapat main gitar tuh walaupun gitar tuh dah terputus talinya...aku siap goreng-goreng gitar tuh ngan lagu sumbang aku...hehehe...

tapi hayat gitar tuh ngan aku kejap jer..sedey...semua ni sebab bapak aku la..bapak aku tertekan dengar lagu sumbang yang aku main...terus dicampaknye gitar tuh...huhu..so sekarang ni terkuburla gitar tuh dihanyutkan oleh air mata duyung aku...

sebab tuh la aku sangat-sangat menghargai insan-insan yang mempunyai bakat bermain alat muzik...bila aku tengok diorang main tuh terus terucap di bibir aku...KELASSS KAU MARIAAA!!!











says: do re mi fa so la ti dooooooooooo......zzzzz...

2 comments:

~AmyLiana86~ said...

aritu suka sgt kalu dpt pakwe pandai maen gitar..hehehe...

Alin Marlini said...

satu hari memang nak beli gak. Best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...