peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Wednesday, March 2, 2011

bz time ni...


adus....minggu ni aku sangat-sangat bz...asyik kena bertugas kat luar jer...so kerja pun makin la bertimbun-timbun tak sempat nak finish...nasib badan la biler kerja bertangguh ni..sape nak tanggung..akak jugakk!!!

oleh sebab itu la blog ni dah lama tak berasap...tuan rumah tak sempat nak buka blog pun...nak update apatah lagi kan...dan sebab tuh jugak traffic blog ni jatuh merudum..adus la...

dan satu lagi untuk contester story mory sob..sob tu kan...sori aku tak sempat nak menghayati lagi citer-citer sedih tuh..tapi xper..citer-citer tuh akan dibaca bila aku betul-betul free..sebab kalo boleh aku nak menghayatinya dengan penuh perasaan ...sambil layan instrumental dari moram...baru la feeling dapat kan...hehe...so pada contester yang belum diterjah lagi tuh sorry ye..ambil masa sikit...









says: nak memfinish kan segala kerja yang bertangguh aka bertimbun...adus la..nasib badan..

5 comments:

mofaizmz said...

huhu.. aku pun busy gak bulan ni.. header org mintak pun aku xsentuh lagi

pieyaris said...

2 belum header yang aku mintak lagi tuh....hehee

mofaizmz said...

ko ada mintak ke pieyaris? xde rekod pun.. cer contact aku melalui email/fb..

p/s:kalau mintak kat komen je, mmg aku trlepas pandang la..

pieyaris said...

aku ada mintak kat komen..maybe ko dah terlepas pandang...ye la sape la aku kan...haha...tp xpe its ok..

mofaizmz said...

laa.. len kali mintak la pakai email.. pakai komen je.. hantar email kat aku.. nanti aku buatkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...