peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Thursday, March 3, 2011

demi BW..


malam ni aku sangat-sangat rajin BW sebab tarffic aku dah jatuh menjunam sebab bz yang amat baru-baru ni....

so demi BW aku sanggup...

1) tahan rasa mengantuk aku sekarang ni
2) sabar menunggu bila masuk ke blog yang agak berat dengan pelbagai widget
3) tabah hati biler laptop hang sebab duk masuk ke blog yang "berat"
4) tadah telinga dengar lagu yang dah tersedia kat blog tuh

dan aku suka bila BW ke...

1) blog yang ada share good info
2) dapat tengok header n layout yang cantik
3) dapat tengok kreativiti blogger-blogger yang lain
4) dapat tambah kenalan

so tuh je la serba sedikit yang dapat aku kongsi sepanjang pengalaman BW ke blog-blog lain..
mata pun dah makin memberat..idea pun makin kurang..

so harap-harap aku dapat tidur lena macam pic baby yang kat atas ni..









says: gagahkan diri untuk BW

10 comments:

nelly said...

Teruskan ...

pieyaris said...

thanks sis....masih gigih lagi ni...hehe

~AmyLiana8886~ said...

terjah blog amy k..hehehe

FurBall said...

wah..gewd luck..salah seorang penyumbang traffic anda-saya!!!

umiliza989 said...

jom tinggalkan komen kat sini
http://norliza989.blogspot.com/2011/03/gambar-nazim-othman.html

mofaizmz said...

so? tido lena x.. pas bw tadi?

pieyaris said...

amy: sekarang jugak saya terjah...pon..pon...

pieyaris said...

furball: tq awak....

pieyaris said...

umiliza: saya dah tibggalkan komen kat n3 tuh....

pieyaris said...

faiz: lena sangat2...ni baru bgn...ahaksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...