peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Thursday, March 3, 2011

Oh! bayang-bayang

contets ni aku jumpa dekat blog yang sangat cute bagi aku..header yang gempak..dan blog ni menjadi list dalam blog aku...blog yang aku maksudkan iaitu cik pisang...bila aku buka tengok contest ni terus aku ingat pasal gambar bayang-bayang yang ada dalam koleksi aku...so watch out cik pisang.....

usihhhh...macam sama lak gambar aku ni ngan cik pisang kan...dua-dua gambar kat pantai...cuma yang bezanya aku berlima...dan aku sure destinasi pun berlainan..tengok pasir pun dah tau kan...dan gambar aku ni semua pompuan..dan gambar yang cik pisang punya ada laki-laki..maybe 3 lelaki sorang pompuan..ishhh..aku ni macam masuk peraduan teka gambar cik pisang lak...padahal aku nak mempertaruhkan gambar aku ni...apa da aku ni...

ok berbalik kepada gambar yang menjadi pertaruhan dari aku ni kan...kan...gambar ni dirakamkan pada tahun lepas di pantai teluk ketapang, kuala terengganu pada tarikh 15 oktober 2010..kenapa aku ingt tarikh ni???sebab gambar ni member aku iaitu aisu azianti menempeknya kat dalam fb dia dengan bertajukkan album 15 okt 2010..kalau tak haram la aku nak ingat tarikh ni...gambar ni diuploadnya dalam fb beliau sebab masa ni guna kamera beliau..so gambar ni memang original dan aku pun wujud dalam ini punya gambar...

ok saper2 yang mau join...rajin2 la terjah di blog cik pisang k!!!










says: dah lama tak "nembok" dengan saing-saing...masing2 bz nak buat camner...

5 comments:

cempakakuning said...

As salam.
sis nak tag ga ni.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

~AmyLiana8886~ said...

kamu di tag..sila join contest tersebut..

awEEN said...

alahai..bru je delete gmbr bayang2 dlm kamera huhu =)

shidah said...

per2 pom aku pom da lm byng2 2.. kan..kan..kekekke..suka suka..

Enna Banana said...

please send me ur detail tru my email ainnajalil@yahoo.com
name :
address :
fon no :
contest url :

if u r not lucky enough to be the contest winner, u don't have to worry cos i will send you something as a gift :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...