peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Tuesday, June 14, 2011

semua dah crazy ngan nora elena


drama nora elena yang disiarkan di tv3 pada pukul 7-8 malam mencetuskan satu lagi fenomenanya yang tersendiri sepertimana drama nur kasih...tapi apa yang aku nak bagi tau kat sini aku langsung tak tengok cerita ni..tapi aku nak jugak story pasal citer ni sebabnya semua member-member aku duk story pasal keromantikan drama ni..aku yang dengar mula-mula memang terlopong la jugak...langsung tak tahu kewujudan drama ini..siap member aku download drama ni dari episod 1 and baca balik novel yang bertajuk pe tah..yang mana drama ini mengadaptasikan novel tuh..punyer la fanatik diorang pada novel n drama ni

lagi satu kalau dulu semua duk tergila-gilakan nur aminah(nur kasih)...semua nak cari awek yang macam tuh..mak-mak mentua pun nak bermenantukan perempuan seperti nur aminah..but now aku rasa semua lelaki cair ngan kemanjaan nora elena.. dah teringin nak bercintan cintun ngan nora elena..termasuk la member lelaki aku yang sorang tuh..nak cari awek macam nora elena..high taste punya orang..tak sedar betul..hihihi..sedap-sedap aku kutuk dia..haha..sori bro..

tapi kan...apa yang aku tak puas hati bila mana drama yang hebat ni disiarkan pada waktu maghrib..tu la salah satu sebab aku tak menontonnya..sedangkan siaran untuk prime time disiarkan citer-citer yang tak best..tak menarik...buhsan dowh malam-malam takde citer yang nak tengok..walaupun aku melanggan astro tapi bila asyik ditayangkan citer indon kat stesen tuh macam mana nak layan tv wei..sebabnya aku sangat-sangat anti dengan citer indon..apatah lagi dengan tajuk citer yang tah apa-apa..sepatutnya waktu siaran sesebuah drama patut dikaji terlebih dahulu...supaya drama yang berkualiti dapat ditonton oleh semua lapisan..








says: nama femes 2011-nora elena..amacam??setuju??

2 comments:

aTy _faRed~ said...

saya balik kerja tekejar2 semate nak tengok ceriter ni...tak mo menyinggah mane2... kalau nak beli sayur ker cili ker..ape jer lar nak masak malam tu..saye soh asben jer tolong singgah..heheheh..

pieyaris said...

usih..sampai macam tuh sekali eh aty..dasat bebenor la upenyer citer ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...