peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Tuesday, June 28, 2011

zang toi punye shoes

tadi kat tempat aku keje ni..datang la 2 orang wanita yang bergaya anggun..sorang bertudung..sorang free hair yang berblonde rambutnya..masuk kat ofis dah bau perfume yang semerbak..opis aku lak kalo masuk kena buang kasut...so pas they ol masuk aku pun kuar la..biler kuar kan terpandang la kasut salah sorang dr mereka...omg!!! zang toi punye kasut weiii...uish...dasat r...aku pun apa lagi try la...tapi tak muat..kaki they ol kecik je..kaki aku pulak beso gedabak..

tapi aku xdan nak snap pic kasut tuh..kalau tak boleh la aku show kat sini..sebabnya masa tuh aku xbawak fon..ala...rugi tul...tapi kat sini aku nak describe kan kasut tuh warna gold..agak "dah berusia" kasut tuh..hehehe..tapi yang penting jenama "zang toi new york"..kelasssss u.....

inila rupa sebenor si zang toi tuh...










says: agak-agak berapa la rege kasut beliau tuh...

1 comment:

cpahniza said...

syg duit nk li kst mhal2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...