peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Sunday, August 14, 2011

orang lain punya hal...kita yang kena tanggung


aduh.....rasa down sangat-sangat hari ni..mana taknya...orang lain punya masalah..punya hal..punya skandal..aku lak yang kena tanggung..huh!!sengal betul....

ceritanya macam ni...one of my boss mahu aku ditukarkan di tempat lain...biarlah aku namakan pemangsa tuh "L".... disebabkan L punya masalah aku kena take over tempat dia..mana aci kan..aku dah cukup selesa duk sini...kerja sini..sesedap dia lak nak rampas tempat aku...benci tau!!!

takkan la sebab alamat rumah aku berdekatan dengan tempat kerja L aku yang jadi mangsanya...ni tak adil ni...kalo orang yang jenis suka buat hal..letak kat mana-mana pun tetap perangai suka buat kecoh tuh jugak yang dibawak..so kesian la yang jadi mangsanya ni...

memang la dia tak tukar dalam tempoh terdekat ni..dengar katanya tahun depan..tapi aku still ngan keputusan aku tak mahu DITUKARKAN...muktamad!! dan aku amat berharap sempena hari baik bulan baik ni...aku tak terlibat dalam proses tukar-tukar tempat ni...AMIN....








says: patut la si L tuh kena tukar...rupanya dah buat big problem kat tempat kerjanya..

2 comments:

~AmyLiana86~ said...

sabo la pieya...

pieyaris said...

sabo dh amy eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...