peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Monday, July 6, 2009

lagi2 jalan2....

sudah lama aku tak kuo jln2 kat kl ni...ye le baru ni btl2 kering kan...n then weekend baru ni baru la leh kuo....jalan2...cari barang2 konvo..sampai putus selipar aku.....kuat sangat jalan ekpun....huhuhu...tapi gambo selipar yg putus 2 x sempat nak snap....coz biler beli selipar baru 2 terus aku buang selipar lama 2...hehehee....baru ni 1st g kat putra n the mall lu...g cari tiket balik kg...so 10hb mlm ni aku back to village...hihihii...best bangat...

ni gambo masa kat the mall masa nok amik duit...tapi ni kat keda bata 2 tgu mekti beli selipar ke mok yer...
ngan miey


gambo koya ngan cdah...hehehe

n then dari the mall kitorang g sogo....masa kat sogo 2 la selipar aku putus..sedang molek pah aku byr barang2 aku terus putus...kurang asam betul la...huhuu...so terpaksa la aku mengheret kaki aku n mengepit jari aku supaya aku dapat berjalan ngan selesa supaya selipar aku tak tertinggal..2pun wape kali aku tersadung...pah sembahyang kat medan mara 2 baru la kitorang cari selipar...2pun kena melintas jln ngan selipar putus 2...sedang molek masa 2 trafik light dah ijau...huhuu...mencemaskan betul..siap kena hon lagi aku masa 2...nak lari xleh...bengang yg amat aku masa 2...cdah n moh dah selamat sampai kat seberang sana...siap suka2 lagi kat aku...huhuhu...kejam betul diorg ni...

pah dapat beli selipar jepun baru la aku leh jln nagn selesa...n then aku sempat la membeli kat kedai2 area kat luo sogo 2 kasut tuk aku konvo...tujuan asal aku kuo nok beli kasut konvo la...ingt nok beli kat sogo...tapi tgk seme xberkenan dihati...terus xjadi beli kat c2...

kasut yg aku beli tuk paka masa konvo..tapi lupe lak pe nama kedai 2..


gambo aku,moh n cdah kat stesen mejid jamek..masa ni pah penat membeli n nok balik...tapi still sempat amik gambo lagi...


brg2 yg aku soping baru ni...baju ijau yang sebelah kiri 2 kan sama ngan moh,zura n mekti...nanti leh kiter pakai sama2 yer...hehehehe...

2 comments:

NoRFaRHaNa said...

amboi byk brg mu bli..
tu bru dpt gaji tu..
bsk dah tgh bln mu kering ag..
sape yg ssh lak lps nie...
tp pape pun ak jeles ngan mu smpt gak gi jln2 bli brg tuk konvo nie..

pieya said...

aku tau mu jeles a'aa eh...hehehe....moh kaat mu ajk kuo sab2 ni ek??so selamat bersoping lak eh...lawa x kasut konvo aku 2??hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...