peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Sunday, January 30, 2011

blogger boy masih relevan


tajuk : blogger boy season 1
waktu siaran : 10pm(ahad)
pelakon : qi, julie woon, nas-t
pengarah : Bernard Chauly
terbitan : red communication

story pasal blogger iaitu BUDI yang aktif berblogging..Selain dari bergelar blogger, BUDI juga merupakan guru tuisyen matematik...BUDI mempunyai housemate yang agak giler-giler iaitu KID dan mempunyai kawan wanita yang rapat iaitu NINA iaitu seorang potograper..uniknya blog blogger boy bila dibuat secara berkomik...mana ada dalam sejarah blog malaysia camni kan..so sangat-sangat menarik. walaupun citer blogger boy kali ni merupakan ulangan..tapi aku masih tidak jemu-jemu menontonnya..so good job pada mereka semua..

tapi jangan dilupa season 2 setiap ari khamis jam 9.30pm di 8tv...

so jom layan lagu tema blogger boy ni...enjoiceeee!!

video










says: tak mampu nak menandingi blogger boy..

2 comments:

Ogy said...

tak pernah miss citer ni dulu...suka lakonan smeua pelakonnyaa...natural dan sempoi...hehe

pieyaris said...

betul kak ogy....mmg best citer ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...