peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Tuesday, February 15, 2011

CONTEST COOL MODEL KERETA BERGAYA


lagi sekali aku ingin menjoinkan diri aku dalam contest yang berkenaan dengan kereta..sebelum ni aku dah pernah join sekali..so kali ni aku mencuba nasib buat kali kedua dengan tuan rumah yang lain pulak!!sebab memang i like kalau kereta-kereta ni..dan boleh katakan banyak jugak koleksi gambar-gambar aku bersama kereta...so jom terjah gambar aku bersama dengan husband a.k.a kereta...sebelum terlupa saper-saper yang berminat rajin-rajin klik banner tuan rumah kat atas tuh k!


gambar semasa hari raya aidiladha baru-baru ni...masa ni kitorang pergi kenduri rumah kawan kitorang masa zaman skool..so lepas balik tuh singgah n lepak di pantai teluk ketapang, kuala terengganu


lepaking di kereta sambil menghirup udara yang segar...huh!!nyaman bangat...masing-masing bergaya dalam bentuk love yang tak berapa nak menjadi..ahakss..



ketika mahu pulang....tatatititutu semua...babai u ol...jumpe lagi!!


tagged:
cdah
kak win
are jaa











says: demi TAW 1125..ku sanggup berkorban apa saja...cewahh!!

5 comments:

Lovely Bella said...

hehe nice pic.. :)

pieyaris said...

hehe..mekasih awak....

Awien Heritage said...

sy join dos..hehe

pieyaris said...

bagus kak win...nok g terjah ni nok tengok..

MAKCEK bukan NENEK said...

cun !

thank join . gud luck ya .
jgn lupa tengok update top10 peserta nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...