peNgikUt sEtiA

klik sokmo!!

Monday, February 21, 2011

talian hayat 24434

hari ni aku nak story pasal talian hayat 24434..nombor yang begitu special..nombor yang patut kiter ingat, kiter hafal...nombor yang sepatutnya kiter semua kena selalu contact..kenapa???sebab nombor ni aktif 24jam..takde angage, takde crossline...dan nombor ni jugak dapat membawa kiter ke satu destinasi yang tenang untuk kiter menyucikan jiwa (solat) dan juga tempat yang mampu kiter berkongsi segala keluh kesah, suka duka yang terbuku dalam hati kiter (doa)...dan segala luahan hati kiter tuh automatik dirahsiakan tanpa saper-saper yang mengetahuinya... nampak????ok kalau tak nampak aku terang dengan detail lagi..

2-solat subuh
4-solat zohor
4-solat asar
3-solat maghrib
4-solat isyak


so lengkapkah kiter dengan nombor-nombor diatas ni??nombor yang sepatutnya didail tiap-tiap hari...so pilihan di tangan anda..jangan kerana mengejar duniawi segala amal ibadat ditinggalkan..ingatlah...harta yang bertimbun-timbun tak membantu kiter kecuali amal ibadat, doa anak yang soleh serta amal jariah yang dilakukan kiter akan dihisab...berubah la sebelum terlambat..pintu taubat sentiasa terbuka...remember it!!!









says: sering bermuhasabah diri untuk memperbaiki diri supaya tidak menjahanamkan diri..

8 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

no bf kita hafal bagai nak rak tapi no ni?? hanya 5 angka tapi kadang2 kita terlupa..

pieyaris said...

tau xper...so renung2 kan lah...

hyazz said...

baek cekguu

z.u.n.a.i.d.a said...

untuk renungan bersama!

Cik Yana said...

Nice entry. Mula-mula tengok tajuk macam pernah tengok no tu. Bila baca entry baru teringat balik :)

pieyaris said...

sama2 la kiter ingat mengingati antara satu sama lain..semoga hidup kier semua diberkatiNYA

missworldani said...

hahha. pandai pieyaris buat post. 24434 merupakan no. yg sememangnya kita wajib hafal >.<

KomieAroon said...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...